ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
 
 
 
 
Mε την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Λούη Πατσαλίδη
Το πρώτο πρωτοχρονιάτικο σόου του Alpha Κύπρου θα είναι ανατρεπτικό, χαρούμενο και ξεκαρδιστικό!
"Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας!" παρέα με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Λούη Πατσαλίδη
 
 
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο χρόνος αλλάζει στον ALPHA Κύπρου παρέα με τους πιο δυνατούς παρουσιαστές της Κυπριακής τηλεόρασης! Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Λούης Πατσαλίδης, υποδέχονται το 2017 με το εορταστικό σόου “Πρωτοχρονιά στο Σπίτι Μας!”. Μαζί τους ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας και ο Αντρέας Λεόντας σε ένα διαφορετικό ρεπερτόριο! 
 
Η Χριστιάνα και ο Λούης, υποδέχονται 15 εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα μουσικό πάρτι παρουσία κοινού 400 ατόμων. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν τα «Σατιρικά Βραβεία της Χρονιάς» με τις πιο άβολες τηλεοπτικές στιγμές, ενώ ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο όταν οι καλεσμένοι θα χωριστούν σε ομάδες «ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΕΑΜ» και «ΛΟΥΗΣ TEAM» για να κονταροχτυπηθούν σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό παιχνίδι!  
 
Το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς θα γίνει πιο ευχάριστο και πιο διασκεδαστικό για τους μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου με τις απρόβλεπτες πλάκες από τους δημοφιλείς παρουσιαστές.
 
Συντονιστείτε στον ALPHA Κύπρου για να αποχαιρετήσουμε μαζί  το 2016 με σάτιρα, κωμικές ερμηνείες, παιχνίδια με τους καλεσμένους και πολύ τραγούδι!
 
Υποδεχόμαστε το 2017 με ανεβασμένη διάθεση και πολύ γέλιο!