8 ΛΕΞΕΙΣ
 
 
Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:10, διπλό επεισόδιο

Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

Δημιουργοί σειρών με υψηλές διακρίσεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου θα παρουσιάσουν, την προσεχή σεζόν, τη νέα τους σειρά, «8 Λέξεις».

 
Το νέο ερωτικό θρίλερ «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, έρχεται στον ALPHA Κύπρου!
 
Δύο αδέλφια ποθούν την ίδια γυναίκα και ένας φόνος θα ανατινάξει τα πάντα. Στο επίκεντρο ο «Οδυσσέας» (Αντρέας Γεωργίου), ένας τολμηρός καλλιτέχνης και η γοητευτική «Ηλιάνα» (Ειρήνη Καραγεώργη), κόρη ενός γνωστού φαρμακοβιομήχανου...  ξεκινούν να απογειώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!
 
Στο μέση ο «Μιχαήλ» (Ιάσονας Παπαματθαίου), ένας πανίσχυρος άνδρας, με υπέρμετρες προσδοκίες στην πολιτική, σκοτεινό παρελθόν και διπλή ζωή... μετατρέπεται σε ηφαίστειο που σιγοβράζει.
 
Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, με χιλιάδες εμπόδια, κούρβες θανάτου, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις... ακροβατεί μεταξύ εφικτού και αδύνατου. Τα διλήμματα αγγίζουν τα όρια ενός σκληρού πόκερ, ενώ πίσω από τα καυτά φιλιά και τις ένοχες ματιές ξεπροβάλει ένα ολόγυμνο γυναικείο σώμα που σπάει το γυαλί σε χίλια κομμάτια.
 
Με γυρίσματα σε Αθήνα, Ρώμη και Κέρκυρα, οι χαρακτήρες περιστρέφονται γύρω από ένα επικίνδυνο ανεκπλήρωτο έρωτα, ενώ κάποιοι ετοιμάζονται να σπάσουν δεσμούς αίματος και άλλοι να πέσουν με τα μούτρα στη φωτιά. Παράλληλες ζωές κρέμονται από μία ξεφτισμένη κλωστή, αλλά και ένα αθώο παιδί εκτός γάμου, μία διακεκριμένη γενετίστρια, ένας μάχιμος δημοσιογράφος, ένας επεμβατικός αντιπρόεδρος κόμματος, μία αντικομφορμίστρια γυναίκα και άλλοι πολλοί σε ρόλους-έκπληξη... ζωντανεύουν ένα πολιτικό θρίλερ, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.
 
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
 
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
 
Παραγωγή: Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου
 
Καστ Ηθοποιών: Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.
 
Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.