«Η ΦΑΜΙΛΙΑ» Β’ Κύκλος με... μαφία, νονά και κουφέτα γάμου
 
Kάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15
 
Η κωμική σειρά «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου επιστρέφει, με Β’ Κύκλο ολοκαίνουργιων επεισοδίων, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15, με τη μεγάλη πρεμιέρα να συνοδεύεται από κουφέτα γάμου, τη Χρύσα Ρώπα σε μόνιμο ρόλο νονάς, αλλά και τον κόσμο της μαφίας να στέλνει τους πρωταγωνιστές σε 48ωρες συνεδρίες ψυχολογικής και... «εγκεφαλικής» υποστήριξης.
Το αψυχολόγητο ζεύγος «Χατζηβασιλείου» παντρεύεται ξανά και λέει τσιριχτά κι ένα τραγούδι, παρέα με τη νονά «Καίτη», που όπως όλα δείχνουν δεν βάφτισε μόνο τον «Πέτρο», αλλά και ολόκληρο τον υπόκοσμο.
 
Αν οι αδιάκριτοι και ολίγον χωριάτες γείτονες και κουμπάροι... σας έλειψαν, η «Μαρίνα» (Πένυ Φοινίρη) και ο «Πέτρος» (Χριστόδουλος Μαρτάς) θα συμφωνήσουν και με το παραπάνω! Λίγο τα κρυφά τηλεφωνήματα-φωτιά, λίγο τα πάρε-δώσε με τα σκοτεινά κυκλώματα και λίγο η θεότρελη νονά που τρυπώνει τη μύτη της παντού, θα κάνουν το ζευγάρι να ψάχνει πόρτες και παράθυρα για να σωθεί.
 
Η ρήξη ανάμεσα στη σχέση τους δεν θα αργήσει να λάβει γιγαντιαίες και ξεκαρδιστικές διαστάσεις, ενώ ένα ντόμινο εξελίξεων θα φέρει τα πάνω-κάτω, αναποδογυρίζοντας τους πάντες και τα πάντα.
Τώρα, αν θέλετε να μάθετε κάτι και για τον περιβόητο Ψυχολόγο «κ. Πετρίδη» (Γιώργος Ζένιος), παραδεχόμαστε ότι σηκώνεται -επιτέλους- από την καρέκλα του γραφείου του, με ένα ή ίσως και παραπάνω σκοπούς... Θα βρεθεί στης εκκλησιάς την πόρτα για να πετάξει ρύζι στους νεόνυμφους, αλλά και να ερωτευτεί, μάλλον, το απόλυτο θηλυκό που ακούει στο όνομα «Σκεύη» (Πόπη Αβραάμ).
 
Κι αν όλα αυτά σας κίνησαν την περιέργεια για τη συνέχεια, η πρεμιέρα θα σας προσγειώσει για τα καλά στην πολυθρόνα, αφού η νονά έρχεται για να μείνει και οι υπόλοιποι για να μεταλλαχθούν σε... «ζόμπι».
 
Σενάριο: Ανδρέας Βασιλείου & Μιχάλης Αργυρού
Σκηνοθεσία: Νικόλας Ζηκόπουλος
 
Ηθοποιοί: Χριστόδουλος Μαρτάς, Πένυ Φοινίρη, Χρύσα Ρώπα, Γιώργος Ζένιος, Γιώργος Κυριάκου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Πόπη Αβραάμ, Αντρούλα Ηρακλέους και Πάρης Χατζησάββας.
 
«Η ΦΑΜΙΛΙΑ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου.