«ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» Βασιλικό Come Back με  XXL-τρολαρίσματα
 
Kάθε Παρασκευή στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου
 
Το «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» του ALPHA Κύπρου, το μεγαλύτερο κωμικό σόου της κυπριακής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον γνωστό stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, επιστρέφει με... «βασιλικό ύφος» και XXL τρολαρίσματα! 
 
Και αυτή τη σεζόν, ο Λούης είναι πανέτοιμος να καταβροχθίσει την επικαιρότητα, σατιρίζοντας - με το δικό του ιδιαίτερο και απολαυστικό τρόπο- πρόσωπα, γεγονότα, παραλειπόμενα, αλλά και όσα δεν προλάβατε να δείτε.
Εκπλήξεις, υπέρμετρη τρέλα, αυθορμητισμός, μεγάλα ονόματα από Κύπρο και εξωτερικό, συνεντεύξεις με θεότρελες ερωτήσεις, παιχνίδια με ξεκαρδιστικούς κανόνες, κείμενα με μπόλικο αλατοπίπερο και αυτοσαρκασμό... προστίθενται σ’ ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας.
 
Αν το τρέιλερ της εκπομπής απέδειξε ότι είναι απρόβλεπτος, η πρεμιέρα θα εντυπωσιάσει περισσότερο και θα βρει την μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους στην ίδια θέση, αλλά σε νέα... «καθήκοντα».
 
Έρχεται λοιπόν... με τον Παναγιώτη Κυριακού στο πλευρό του, τον Ανδρέα Βασιλείου και τον Μιχάλη Αργυρού στη συγγραφή κειμένων, τον Κλείτο Κλείτου στη σκηνοθεσία και τους τηλεθεατές να αυξάνονται διαρκώς και να συντονίζονται κάθε Παρασκευή στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου!
 
«ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»: Kάθε Παρασκευή στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου.