Cake με ginger και γλάσο σοκολάτας
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
11 Dec 2018
ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ THERMOMIX
Από την Μαρίνα
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
- 80 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. μέλι
- 2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών (τζίντζερ, κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, κανέλα, γαρύφαλλο, πιπέρι ολόκληρο, αστεροειδή γλυκάνισο)
- 3 αυγά
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 200 γρ. κεράσια γλασέ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
- 80 γρ. κουβερτούρα, 70% κακάο
- 60 γρ. βούτυρο