Cake με ginger και γλάσο σοκολάτας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ THERMOMIX
Από την Μαρίνα 
 
ΥΛΙΚΑ: 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. μέλι
  • 2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών (τζίντζερ, κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, κανέλα, γαρύφαλλο, πιπέρι ολόκληρο, αστεροειδή γλυκάνισο)
  • 3 αυγά
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 200 γρ. κεράσια γλασέ
 
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
  • 80 γρ. κουβερτούρα, 70% κακάο
  • 60 γρ. βούτυρο