Δύο χρόνια μαζί! Χρόνια μας πολλά!

HIGHLIGHTS
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ALPHA Κύπρου! …δύο χρόνια μαζί
 
Εστιάζοντας στην δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών υψηλής αισθητικής και ποιότητας περιεχομένου, ο ALPHA Κύπρου συμπληρώνει 2 χρόνια ανοδικής τηλεοπτικής πορείας, προσφέροντας αμέτρητες τηλεοπτικές στιγμές στον Κύπριο τηλεθεατή.
 
Αναλύοντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του Κύπριου τηλεθεατή, από την έναρξη της λειτουργίας του ο ALPHA Κύπρου, πέρα από τις γνώριμες εκπομπές και τα πρόσωπα του ALPHA Ελλάδας, προχώρησε στη δημιουργία πολλών τοπικών παραγωγών με το περιεχόμενο να είναι βασισμένο στους άξονες: Ενημέρωση – Ψυχαγωγία – Μυθοπλασία.
 
Δύο χρόνια μετά, η οικογένεια του ALPHA Κύπρου μεγαλώνει με γνώριμα πρόσωπα και κορυφαίους επαγγελματίες, που μαζί με τον Κύπριο τηλεθεατή έχουν ήδη κτίσει μια σχέση ποιότητας και εμπιστοσύνης κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν τα ποσοστά τηλεθέασης τόσο σε Σύνολο Πληθυσμού όσο και στα Δυναμικά Κοινά. Σε μόλις δύο χρόνια ο ALPHA Κύπρου βρίσκεται σταθερά στις τρεις πρώτες τηλεθέασης τόσο σε Σύνολο Πληθυσμού όσο και στα Δυναμικά Κοινά.
 
Ο ALPHA Κύπρου επένδυσε στους καλύτερους και εστίασε στις διαχρονικές αξίες που κτίζουν τηλεοπτική συνήθεια. Χριστιάνα Αριστοτέλους, Λούης Πατσαλίδης, Αιμιλία Κενεβέζου, Αντρέας Κημήτρης, Αντρέας Γεωργίου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Μιχάλης Σοφοκλέους είναι μερικά από τα πρόσωπα που έχει αγαπήσει και εμπιστεύεται ο Κύπριος τηλεθεατής.
 
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του σταθμού, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου δήλωσε: «Αυτά τα δύο χρόνια μετράμε μοναδικές εμπειρίες, αρκετές δυσκολίες και πολλές προκλήσεις. Μέσα από συνολική προσπάθεια και σκληρή δουλειά, δημιουργήσαμε ένα νέο τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη της αγοράς. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του καναλιού που εργάστηκαν με πάθος και αφοσίωση έτσι ώστε να επιτύχουμε υψηλούς στόχους σε σύντομο χρονικό διάστημα».