Ένας χρόνος Alpha Κύπρου

HIGHLIGHTS
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
Ένας χρόνος ALPHA Κύπρου! …μαζί γίναμε ένα
 
Με σλόγκαν «Μαζί γίναμε ένα», στις 4 Απριλίου ο ALPHA Κύπρου κλείνει ένα χρόνο ζωής. Έχοντας σαν πρότυπο την ποιότητα του περιεχομένου, η τηλεοπτική πορεία του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού συμπληρώνει 365 δημιουργικές μέρες, αμέτρητες τηλεοπτικές εμπειρίες και χιλιάδες όμορφες στιγμές που συνθέτουν την μεγάλη εικόνα του ALPHA Κύπρου.
 
Ένα χρόνο μετά, ο ALPHA Κύπρου αποτελεί ένα μεγάλο τηλεοπτικό πάζλ γεμάτο εικόνες αλλά και εμπειρίες που πηγάζουν μέσα από την θέαση εκπομπών ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, αλλά και σειρών μυθοπλασίας με δημοφιλείς ηθοποιούς από Ελλάδα και Κύπρο και φυσικά τα πιο σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα της Κυπριακής τηλεόρασης όπως: η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Λούης Πατσαλίδης. Στο δυναμικό του ALPHA Κύπρου έχει ενταχθεί και ο Λώρης Λοϊζίδης ο οποίος ετοιμάζει τη νέα κωμική σειρά του καναλιού.
 
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου δήλωσε: «Ο τρόπος με τον οποίο ο Κύπριος τηλεθεατής αγκάλιασε τον ALPHA Κύπρου, είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδίσαμε σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης ειδικά στα Δυναμικά Κοινά, όπου παραμένουμε στις πρώτες τρεις θέσεις τηλεθέασης, ενώ στο σημαντικό κοινό Γυναίκες 25 – 44 ο ALPHA Κύπρου βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τους τηλεθεατές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ALPHA Κύπρου, αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του καναλιού οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο εργάστηκαν ακούραστα και με πάθος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε το κανάλι να καθιερωθεί στην Κυπριακή αγορά».