Κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
27 Oct 2016
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 Φλ. / 165 γρ. Χωριάτικο αλεύρι
- 1 Φλ. / 165 γρ. Αλεύρι “00”
- 1/3 φακελάκι / 5 γρ. Αυτόματη μαγιά
- ½ κ.γ. / 2 γρ. αλάτι
- 1 κ.γ. / 6 γρ. ζάχαρη
- 3 κ.σ. / 50 γρ. Λάδι
- 2/3 Φλ. / 185 γρ. Νερό
- Σησάμι
- 2 κ.σ. πετιμέζι (ή σταφυλόμελο )
ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ
- 1 χαλούμι σε κύβους
- 1 κ.σ. δυόσμο ξερό