Λεμονάτα παντζαρόφυλλα με "χειμερινά" φασόλια
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
9 Mar 2020
ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ ΜΕ «ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ» ΦΑΣΟΛΙΑ
Από την Μαριλένα Ιωαννίδου
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ:
- 1 δέσμη παντζαρόφυλλα
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. αλεύρι
- 1 λεμόνι (χυμό)
- Αλάτι
ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ:
- 250 γρ. ξερά φασόλια
- 200-400 γρ. κόκκινο κολοκύθι
- Λίγο φρέσκο μάραθο (αν θέλουμε)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι