Λεμονάτα παντζαρόφυλλα με "χειμερινά" φασόλια

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ ΜΕ «ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ» ΦΑΣΟΛΙΑ
Από την Μαριλένα Ιωαννίδου
 
ΥΛΙΚΑ:
 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ:
  • 1 δέσμη παντζαρόφυλλα
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 20 γρ. αλεύρι
  • 1 λεμόνι (χυμό)
  • Αλάτι
 
ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ:
  • 250 γρ.  ξερά φασόλια
  • 200-400 γρ. κόκκινο κολοκύθι
  • Λίγο φρέσκο μάραθο (αν θέλουμε)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι