Mille-feuille
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
26 Apr 2017
MILLE-FEUILLE - (ΜΙΛΦΕΙΓ)
YΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη
- 290 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 90 γρ. νερό παγωμένο
- 1 κ.γ. ξύδι
- 1 κ.γ. αλάτι
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Για την κρέμα
- 3 κρόκους αυγό
- 70 γρ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. βανίλια
- 2 κ.σ. corn flour
- 1 π. κρέμα γάλακτος + 1/2 μετά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού
- 250γρ. κρέμα γάλακτος