Mille-feuille

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
MILLE-FEUILLE -  (ΜΙΛΦΕΙΓ)
 
YΛΙΚΑ:
 
Για τη ζύμη 
  • 290 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. βούτυρο ανάλατο 
  • 90 γρ. νερό παγωμένο
  • 1 κ.γ. ξύδι 
  • 1 κ.γ. αλάτι 
  • Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα 
 
Για την κρέμα 
  • 3 κρόκους αυγό 
  • 70 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. βανίλια 
  • 2 κ.σ. corn flour 
  • 1 π. κρέμα γάλακτος + 1/2 μετά  
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα  πορτοκαλιού  
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος