Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
ΥΛΙΚΑ:
  • ½ κιλό  Παντζάρια
  • 300 γρ. γιαούρτι Στραγγάτο Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • ½ φλ.  Πισσουρκώτικο Χαλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • 2 κ.σ.  Ξύδι
  • 2 σκελίδες Σκόρδο
  • 2 κ.σ.  Ελαιόλαδο
  • Λίγα  Καρύδια
  • Λίγα φύλλα Βασιλικό
  • Αλάτι - Πιπέρι