Πασχαλινό cake pinata
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
12 Apr 2017
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAKE PINATA
YΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
- 690γρ. βούτυρο ανάλατο
- 800γρ. ζάχαρη
- 3κ.σ βανίλια
- 12 αυγά
- 1,5κ.γ μαγειρική σόδα
- 2 κ.σ. baking powder
- 3/4 κ.γ. αλάτι
- 6 π. αλεύρι Φαρίνα
- 1,5π. γάλα
- 1 μπουκαλάκι βρώσιμο χρώμα κόκκινο
- 1 μπουκαλάκι βρώσιμο χρώμα κίτρινο
- 1 μπουκαλάκι βρώσιμο χρώμα πορτοκάλι
- 1 μπουκαλάκι βρώσιμο χρώμα πράσινο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- 500 γρ. mascarpone
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.γ βανίλια
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Βουτυρόκρεμα
- Σοκολατάκια
- Αυγουλάκια σοκολατένια
- Σπρινκλς