Πεντανόστιμη pavlova
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
10 Jan 2020
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ PAVLOVA
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
ΥΛΙΚΑ:
- 2 πακέτα μαρέγκας από υπεραγορά ή φούρνο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
- 500 ml φρέσκια κρέμα
- 30 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 1 φάκελο Βανίλια
- 1 κ.σ. Γιαούρτι στραγγιστό
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
- 1 σακουλάκι μούρα κατεψυγμένα (250 γρ.)
- 50 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. Brandy
- Λίγες σταγόνες λεμόνι
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ:
- Λίγες φράουλες φρέσκες ή φρέσκα μούρα
- δυόσμο φρέσκο