Profiterole
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
20 Sep 2017
PROFITEROLE - ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ
YΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη
- 230 γρ. νερό
- 115 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 170 γρ. αλεύρι
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 4 μεγάλα αβγά
Για την κρέμα
- 450 γρ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
- 140 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 6 κρόκους
Και για την επικάλυψη
- 1 π. μαύρη σοκολάτα
- 70 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. μέλι