Σολομός Teriyiaki και Γαρίδες Tempura Maki
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
20 Dec 2016
ΣΟΛΟΜΟΣ TERIYIAKI
ΥΛΙΚΑ:
- 200γρ σολομός
- 60ml σπιτική σάλτσα teriyiaki
- 10gr αλάτι
- 5gr Μαύρο πιπέρι
- 30gr Φρέσκο λεμόνι
- 5gr σχοινόπρασο
ΓΑΡΙΔΕΣ TEMPURA MAKI
ΥΛΙΚΑ:
- 60gr γαρίδα 16/20
- 10gr κόκκινες πιπεριές
- 30gr Αβοκάντο
- 5gr νιφάδες Tempura
- 15gr Σπιτική Γιαπωνέζικη πικάντικη μαγιονέζα
- 10gr Σπιτική σάλτσα Teriyiaki
- 10gr καβουρδισμένο σουσάμι
- 10gr λευκό τζίντζερ
- 5gr Wasabi