«24 ΩΡΕΣ» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου
 
 
Κάθε Σάββατο στις 21:15
 
Ο ALPHA Κύπρου ανοίγει τις πύλες της ζωής για 24 ώρες… παρουσιάζοντας όσα δεν φαντάστηκες και δεν είδες ποτέ, όσα φοβήθηκες, όσα θέλησες, όσα διεκδίκησες, όσα κέρδισες και όσα για τα οποία πάλεψες και βγήκες νικητής. Η σειρά ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. 
 
Έχεις μπει ποτέ στη θέση του άλλου έστω για 24 ώρες; Έχεις φανταστεί πώς είναι να ζεις χωρίς να βλέπεις ή να μην μπορείς να περπατήσεις; Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν άστεγος ή έγκλειστος στις Κεντρικές Φυλακές ή σ’ ένα Μοναστήρι; Έχεις αναρωτηθεί πώς θα μπορούσες να  ξεπεράσεις ένα απρόσμενο θάνατο; Έχεις νιώσει πώς είναι να μένεις ξαφνικά μόνος ή να μαθαίνεις ότι έχεις μόλις λίγους μήνες ζωής;
 
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου προσεγγίζει με σεβασμό και ανθρώπινη ματιά το κάθε θέμα ξεχωριστά, συνομιλώντας με τους πρωταγωνιστές και καταγράφοντας στιγμές από την καθημερινή ζωή τους... για 24 ολόκληρες ώρες. Ζει μαζί τους, μαθαίνει τη δραματική πλευρά της ιστορίας τους, ακούει τα όνειρά τους και προβάλλει τη δύναμη της ψυχής τους. Παράλληλα αγγίζει ευρύτερα θέματα και σε χώρους που το κοινό δεν έχει πρόσβαση.
 
Οι «24 ΏΡΕΣ» φέρνουν στο φως ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες που θα προκαλέσουν συγκίνηση, προβληματισμό, αγωνία και θαυμασμό στους τηλεθεατές, με 36 αυτοτελή επεισόδια συγκλονιστικών θεμάτων μέσω γρήγορων εναλλασσόμενων εικόνων, μαρτυριών και συναισθημάτων.  
 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης