Καθημερινά στις 11:00 με τον Αντρέα Κημήτρη
 
 
 
Τα δεδομένα στη μεσημβρινή ενημέρωση αλλάζουν...με τον Αντρέα Κημήτρη
 
Θέλεις να ξέρεις αυτά που συζητούν όλοι, αλλά και αυτά που δεν έμαθε κανείς ακόμη! Η μεσημβρινή ειδησεογραφία ανανεώνεται και επιστρέφει με την εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» του ALPHA Κύπρου, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.
 
Ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής Αντρέας Κημήτρης επανέρχεται δυναμικότερα στην οθόνη, προσθέτοντας μία διαδραστικότερη νότα στην εκπομπή του! Ο πολίτης θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, την ίδια στιγμή που στο στούντιο θα βρίσκονται συνεχώς όλο και περισσότερα πρόσωπα που απασχολούν και αλλάζουν τα δεδομένα της επικαιρότητας.
 
Πλαισιωμένος από μία έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, αναζητεί, εντοπίζει και αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, διεισδύοντας παράλληλα σε μία πλούσια θεματολογία που δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς... Εξασφαλίζει συνεντεύξεις από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, ενώ προσεγγίζει με αμεσότητα κάθε τι που ενδιαφέρει, «καίει» και αφορά τον πολίτη!
 
Αναδεικνύει θέματα από κάθε γωνιά της Κύπρου, αυξάνοντας συνεχώς τις ζωντανές συνδέσεις απ’ όλες τις επαρχίες, χωρίς να σταματά στιγμή να αξιοποιεί σε μέγιστο βαθμό τη συνεχή ροή του διαδικτύου. Ο Αρχισυντάκτης του Ειδησεογραφικού Portal alphanews.live Νικόλας Ζαννέττος θα συνεχίσει να μεταφέρει τον παλμό της τρέχουσας επικαιρότητας στην Κύπρο και το εξωτερικό, σχολιάζοντας και εστιάζοντας την προσοχή σε καίρια -και όχι μόνο- ζητήματα.
 
«ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»: Καθημερινά στις 11:00-13:00
 
Δείτε το trailer
 
 
 
 
Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε το ενημερωτικό μας portal alphanews.live