Καθημερινά στις 06:45 με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και την Στέλλα Στυλιανού 
 
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις... όλα όσα σε αφορούν, όλα όσα δεν φαντάστηκες ότι μπορείς να δεις και να ακούσεις έρχονται στη νέα πρωινή εκπομπή «ALPHA ΚΑΛΗΜΈΡΑ» του ALPHA Κύπρου, καθημερινά στις 6:45 το πρωί.
 
Η πρώτη καλημέρα αποκτά νέο πρόσωπο... με τη δημοσιογράφο Στέλλα Στυλιανού να παρουσιάζει πλάι στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ποικίλα θέματα από το ευρύ φάσμα της κοινωνίας και καλεσμένους στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, επαγγελματίες υγείας, πολιτικούς, οικονομολόγους, εκπαιδευτικούς, αλλά και ειδικούς πάσης φύσεως.
 
Οι τηλεθεατές απαιτούν και αξίζουν να μαθαίνουν πρώτοι όσα συμβαίνουν στην τρέχουσα εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία, με συνεχή ροή θεμάτων, ανταποκρίσεις απ’ όλες τις επαρχίες της Κύπρου, φωνή στον πολίτη, καθώς και σε προσωπικότητες της Κύπρου που διαπρέπουν στο εξωτερικό.
 
Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει ανανεωμένη, με προσθήκες που θα συζητηθούν και θα ταυτιστούν με τους τηλεθεατές που αναζητούν την πρωτοτυπία, την αμεσότητα και προπαντός την αξιοπιστία!
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται ο Λεόντιος Χριστοδούλου, ενώ οι δημοσιογράφοι Όλγα Κωνσταντίνου και Μαρία Ανδρονίκου θα είναι πανέτοιμες, από νωρίς το πρωί, να καλύψουν κάθε ρεπορτάζ και να μεταφέρουν κάθε είδηση από τον ακριβή τόπο όπου εξελίσσεται...
 
«ALPHA ΚΑΛΗΜΈΡΑ»: Καθημερινά στις 6:45-9:30.
 
 
Δείτε το trailer