Καθημερινά στις 20:20, με την Αιμιλία Κενεβέζου
 
 
Ειδήσεις όπως είναι… Καθημερινά στις 20.20 στον APLHA Κύπρου, με την Αιμιλία Κενεβέζου
 
Ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ALPHA Κύπρου «ALPHA NEWS» με παρουσιάστρια την Αιμιλία Κενεβέζου. Νέα σκηνικά, διαφορετική προσέγγιση στο ρεπορτάζ, με καινοτόμες ειδησεογραφικές προσεγγίσεις και με έμπειρους δημοσιογράφους σε κάθε πόστο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA Κύπρου είναι παντού και παραμένει σταθερό στις αξίες του προσφέροντας ποιοτική ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη.   
 
Με σλόγκαν «Ειδήσεις όπως είναι» και αυτή τη σεζόν ο ALPHA Κύπρου, μπαίνει δυνατά στην ενημέρωση διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ειδησεογραφία χωρίς προκαταλήψεις. Άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με συζητήσεις στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις μεταφέροντας τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον σύγχρονο και ενεργό πολίτη. 
 
Με «ενορχηστρωτή» τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης κ. Γιώργο Κασκάνη, η άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα του ALPHA NEWS παραμένει κοντά στον πολίτη, καταγράφει τα γεγονότα, μεταφέρει τον σφυγμό της επικαιρότητας, παρουσιάζει αντικειμενικά και αξιόπιστα την εσωτερική και διεθνή ειδησεογραφία καθώς και τους πρωταγωνιστές της.
 
Γιατί ο πολίτης αξίζει να βλέπει τις ειδήσεις όπως είναι!
 
Καθημερινά στις 20:20, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου με την Αιμιλία Κενεβέζου. 
Σαββατοκύριακα στις 20:20: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου με την Δήμητρα Μακρυγιάννη και την Κωνσταντίνα Νεοφύτου. 
Καθημερινά 18:00-Σαββατοκύριακα 17:50: Απογευματινό Δελτίο με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα με την Δήμητρα Μακρυγιάννη και την Κωνσταντίνα Νεοφύτου. 
 
 
 
 
Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε το ενημερωτικό μας portal alphanews.live